Blog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en productontwikkelingen.

De slimme sleutel: Ideaal voor veilige nachtdistributie

Wanneer uw bedrijf de keuze heeft gemaakt voor nachtleveringen wilt u er zeker van zijn dat de materialen of producten ’s ochtends op een veilige manier beschikbaar zijn. De deur moet goed geopend en gesloten kunnen worden en een chauffeur moet zelfstandig zijn of haar aflevering kunnen uitvoeren.

Lees meer

Voorkom warmteverlies en bespaar energie met TONK slimme postkasten

Bij flats, appartementen en kantoren probeert men warmteverlies te voorkomen door middel van draaideuren, sluizen en/of warmtegordijnen. Maar het effect daarvan wordt, zeker bij kou en harde wind, grotendeels teniet gedaan door de wand met postkasten. TONK slimme postkasten slagen erin de kou buiten en de warmte binnen te houden.

Lees meer

Thuiszorg wordt toegankelijker door het toepassen van slim sluitwerk

Het vertrekpunt van thuiszorg is de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) die inhoudt dat iedereen lid is van de samenleving en een bijdrage zal moeten leveren. Per maand stijgen de aantallen patiënten in de thuiszorg. We moeten simpel en veilig bij de hulpbehoevende kunnen komen. Dit kan onder andere door slim sluitwerk toe te passen.

Lees meer

Een slimme deur: Bescherm uw afwezigheid betrouwbaar en veilig!

Een slimme deur is een deur die door middel van elektronische toevoegingen gebruiksvriendelijk informatie kan doorgeven over sluiten, openen en vergrendelen. Een deur is een element waar veel data uit gegenereerd kan worden, omdat het een element is dat middels een barrière twee verschillende ruimtes van elkaar afsluit.

Lees meer