Z

Kwaliteit deurbeslag bij TONK

Hartelijk welkom op de website van TONK Slim sluitwerk. In onze webshop vindt u een groot assortiment deurbeslag. Denk hierbij aan accessoires voor binnendeuren, buitendeuren en kozijnen. Als u op zoek bent naar kwalitatief, hoogwaardig en stijlvol deurbeslag, dan zit u bij TONK Slim sluitwerk goed.

Alle producten van TONK Slim sluitwerk zijn van A-kwaliteit en kunnen zeer gemakkelijk online in de webshop worden besteld. Exclusief design afgewisseld met goedkopere varianten geeft u een breed scala aan producten. Voor elke wens is er een passend product. Kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs.

TONK Slim sluitwerk biedt professionaliteit, kennis en alle informatie over het product waarnaar u op zoek bent. Indien u een vraag heeft over een van onze producten of over het gehele assortiment dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag.

Binnendeurbeslag.

Veiligheidsbeslag.

Schuifdeurbeslag.

Scharnieren.

Sloten.

Sanitair.

Waarom deurbeslag kopen bij TONK Slim sluitwerk?

Zonder het juiste deurbeslag zijn ramen en deuren vrijwel waardeloos. Uiteraard heeft u hang- en sluitwerk nodig om een deur op slot te doen, te openen of te vergrendelen. Voor velen is het hang- en sluitwerk een onopvallend aspect van een pand. Het is een noodzakelijk kwaad dat uw deuren en ramen goed bestand zijn tegen bijvoorbeeld inbrekers. Uiteraard is het design ook belangrijk.

Het deurbeslag van TONK Slim sluitwerk is in verscheidene uitvoeringen te bestellen. Een hoogglanzend, moderne zwarte deurklink op een klassieke oude boerderij kan natuurlijk heel mooi zijn, toch moet er wel goed over worden nagedacht. Gemiddeld gebruiken mensen rond de vijftien keer per dag een deurkruk, dan moet deze toch zeker enige kwaliteit bevatten. TONK Slim sluitwerk helpt u graag een goede keuze te maken als het gaat om uw deurbeslag. Zowel voor uw woning of uw bedrijf kan TONK Slim sluitwerk u het juiste advies geven. Voor elke woningstijl is er wat te vinden en TONK Slim sluitwerk wil u hier uiteraard graag bij adviseren.

Passie

Wij zijn gepassioneerd door de techniek van het product slim sluitwerk. Met onze passie voor het product en oog voor het sociale aspect van ondernemen gaat ons team dagelijks te werk.

Visionair

Wij zoeken in nauwe samenwerking
met onze klanten naar de beste oplossing. Hierbij wordt rekening gehouden met de architectuur waar het slim sluitwerk in wordt toegepast.

Specialist

Met 25 jaar ervaring in de branche beschikken wij over een ruime kennis van producten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk en focussen ons op veiligheid, privacy en esthetiek.

Deurbeslag voor binnendeuren

Het deurbeslag in een woning of bedrijfspand kan het interieur maken of breken. Het is zeer belangrijk dat het hang- en sluitwerk van uw deuren en ramen past bij de rest van uw woning of bedrijfspand. Bij een strak en hedendaags interieur past deurbeslag met een jaren ’30 stijl niet goed bij het geheel, dit doet afbreuk aan het interieur.

Bij TONK Slim sluitwerk kunt u kiezen uit allerhande stijlen deurbeslag. U zult zien dat het vervangen van uw bestaande deurbeslag voor een nieuwe look een ongelooflijk positief effect kan hebben op uw volledige interieur. Het gaat natuurlijk altijd om de details. Met slechts het juiste deurbeslag kan uw woning of bedrijfspand gelijk een modern uiterlijk krijgen. Bij interieurs met veel kleur wordt vaak gekozen voor deurbeslag in een rustig design. Zwart is bij veel mensen erg populair.

Deurbeslag voor buitendeuren

Voor uw buitendeuren wilt u natuurlijk het allerbeste deurbeslag vindbaar. Het is belangrijk uw eigendommen goed achter slot en grendel op te bergen. De producten van TONK Slim sluitwerk hebben een politiekeurmerk en maakt het inbrekers zeer moeilijk. Uw deurbeslag moet vanzelfsprekend ook bestand zijn tegen alle weersomstandigheden zoals regen, wind, kou en warmte.

Het is natuurlijk wel fijn als het deurbeslag past bij uw exterieur. In een nieuwbouwwijk met witte deuren en kozijnen wordt vaak gebruik gemaakt van zwart deurbeslag. Vaak kan de bewoner nog kiezen tussen zwart mat en zwart glanzend deurbeslag. Het contrast in kleuren maakt dat uw woning of bedrijfspand een stijlvol en gelikte uitstraling krijgt. Niet alleen metalen deurbeslag is populair, ook roestvrijstaal (RVS) en messing is al jaren mateloos populair. Van deurbeslag voor uw voordeur tot uw tuindeur, uw slaapkamer of uw toilet, wij leveren en installeren alle producten.

Zwart mat of glanzend wit deurbeslag

TONK Slim sluitwerk weet als geen ander dat het juiste deurbeslag een interieur kan maken of breken. Stijl zit hem vaak in het detail. Het is erg jammer om te zien dat bij een interieur over alles is nagedacht maar dat er bij het deurbeslag voor zomaar iets wordt gekozen. Het is dan ook van belang een goede keuze te maken bij het uitzoeken van deze producten.

Houdt u van klassiek of juist modern? Houdt u van zwart mat of juist glanzend wit. Alle producten staan duidelijk en overzichtelijk gerangschikt in onze webshop. U kunt uw gekozen stijl gemakkelijk doortrekken. Hierdoor heeft u in uw gehele pand dezelfde stijl deurbeslag wat een mooi en rustig beeld oplevert. Zwart deurbeslag past helemaal in de woontrend van de laatste jaren. Een hippe en moderne combinatie van design en functionaliteit. Zwarte deurgrepen zorgen voor stijl, rust en klasse in elk interieur. Het zorgt voor een luxueus gevoel en dat is wat veel mensen graag in hun woning willen ervaren. U kunt kiezen voor een minimalistische handgreep voor uw strakke keuken of een robuuste zwarte of witte greep voor uw badkamerdeur.

Alles is mogelijk. Een mooie greep kan zoveel betekenen voor uw interieur. Alles wat u nodig heeft op het gebied van deurbeslag kunt u vinden in deze webshop. Voor verder advies kunt u gemakkelijk en vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

Deurbeslag met kerntrekbeveiliging

Indien u kiest voor deurbeslag met kerntrekbeveiliging kunt u gerust slapen. Door onze gecertificeerde producten kunt u er zeker van zijn dat uw eigendommen veilig zijn. Zo biedt TONK hoogwaardig deurbeslag met kerntrekbeveiliging. Wanneer de cilinder van uw slot uitsteekt kan een inbreker op een gemakkelijke manier uw woning of bedrijf binnenkomen. Men boort een schroef in de cilinder en trekt vervolgens aan de schroef. De hele kern kan zo worden verwijderd waardoor binnenkomen een eitje is.

TONK Slim sluitwerk biedt veiligheidssloten met kerntrekbeveiliging waardoor de kans op inbraak enorm afneemt. Het veiligheidsbeslag omsluit volledig de cilinder waardoor er alleen een sleuf overblijft voor de sleutel, zo is kerntrekken niet meer mogelijk. TONK Slim sluitwerk werkt met hoogwaardig en sterk veiligheidsbeslag waardoor de veiligheid van uw buitendeur gewaarborgd is. Verzekeringstechnisch is het kiezen van deurbeslag met kerntrekbeveiliging ook een verstandige keuze, veel verzekeraars eisen namelijk dat het hang- en sluitwerk van een pand aan verschillende keurmerken voldoet.

Zorginstellingen

“In elk ziekenhuis moet de toegang veilig en controleerbaar zijn.“

Onderwijsinstellingen

“Zonder zorgen leren in een omgeving die veilig is.”

Hospitality

“Focus op privacy en comfort.”

Luxe woningbouw

“Uw huis moet veilig zijn, ook als u niet thuis bent.”

Kantoren

“Een kantoor met een veilige en duurzame toegangscontrole.”

Keurmerken

TONK Slim Sluitwerk voldoet aan de erkenningen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. In
samenwerking 
met onze A-merken beveiligen wij uw woonhuis, bedrijfspand of overheidsinstelling met de juiste producten volgens de richtlijnen van de politie, brandweer en verzekeraars. Wij stellen voor onze relaties een doordacht beveiligingsplan op binnen de regelgeving. Tevens werkt TONK Slim Sluitwerk volgens de regels van het bouwbesluit.

Opties

o
Beveiliging is altijd maatwerk. Advies is hierbij noodzakelijk. TONK staat garant voor een goed werkende oplossing met de mogelijkheid tot 24/7 service. Met een landelijk opererend montage team kunnen wij onze klanten te allen tijde van onze service voorzien. Laat u informeren door onze adviseurs voor vrijblijvend advies over:

Postkasten | Bouwbeslag | CilindersToegangscontrole Deurautomaten | Houten deuren | Sloten