Wat is een elektrisch slot?

Met een elektrisch slot op de deuren van uw woning, appartement of bedrijfspand kunt u verzekerd zijn van een hoog niveau van veiligheid. Dit geeft wel zo’n lekker fijn gevoel. De sloten van TONK Slim sluitwerk in samenwerking met iLOQ zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden en zullen uw leven een stuk aangenamer maken. Met iLOQ heeft u geen last van problemen met verloren of valse sleutels en kunt u zelf bepalen wie en wanneer een ruimte kan betreden. De sleutels van iLOQ zijn niet zoals de sleutels die u gewend bent: de techniek zit hem niet in de unieke inkepingen zoals bij standaard sleutels, maar elke sleutel bevat een microchip waarop alle informatie staat. Elke sleutel kan apart geïnstalleerd worden, waardoor de sleutel bij de ene deur wel het recht tot toegang kan worden verleend en bij een andere niet. In geval van een gemeenschappelijke ruimte biedt dit een geweldige oplossing voor de problemen die men vroeger kende. Het programmeren van de sleutel is een kwestie van seconden. Kies voor een elektrisch slot, te bedienen met een elektrische sleutel, of voor een elektrisch slot dat digitaal via uw smartphone te bedienen is. Voor ieder wat wils.

Waarom een elektrisch slot op uw voordeur?

De elektrische sloten van TONK Slim sluitwerk in samenwerking met iLOQ kunnen op verschillende plaatsen worden ingezet. In eerste instantie is het uiteraard mogelijk de voordeur van uw huis of uw tuinpoort te voorzien van een elektrisch slot, maar er zijn meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan ruimtes als een magazijn, een depot of uw studeerkamer waar uw belangrijke spullen of documenten worden opgeslagen: u kunt zelf bepalen wie toegang heeft tot deze ruimtes. Op deze manier kunt u toegang verlenen tot een ruimte voor bijvoorbeeld uw vaste medewerkers, maar een stagiair heeft geen toegang tot de ruimte. U kiest zelf! Zo kunt u zorgeloos een ruimte afsluiten zonder allerlei reservesleutels of codesloten. Met de iLOQ S50 behoren de risico’s die gangbare sloten met zich meebrachten tot het verleden. Het direct verlenen van toegang of het direct intrekken van toegangsrechten zijn nu met een druk op te knop te realiseren. Gemak dient de mens.

Passie

Wij zijn gepassioneerd door de techniek van het product slim sluitwerk. Met onze passie voor het product en oog voor het sociale aspect van ondernemen gaat ons team dagelijks te werk.

Visionair

Wij zoeken in nauwe samenwerking
met onze klanten naar de beste oplossing. Hierbij wordt rekening gehouden met de architectuur waar het slim sluitwerk in wordt toegepast.

Specialist

Met 25 jaar ervaring in de branche beschikken wij over een ruime kennis van producten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk en focussen ons op veiligheid, privacy en esthetiek.

Slimme deursloten openen met uw smartphone

Het systeem kan worden uitgebreid door bijvoorbeeld een tijdgebonden toegang. Wilt u voor uw kantoorpand alleen toegang verlenen aan medewerkers of bezorgdiensten tijdens kantooruren, dan is dit gemakkelijk te installeren. Slimme deursloten zoals de iLOQ S50 werken via een mobiele app die meerdere locaties kan samenvoegen. U heeft dus nog maar één sleutel nodig voor uw voordeur, tuinpoort, deurslot voor uw hek, lift of magazijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. TONK Slim sluitwerk biedt u de iLOQ S50. Deze grote innovatie op het gebied van sloten en sleutels is de toekomst. Uw smartphone is de sleutel. Toegang tot buitendeuren, huisdeuren of tuinpoorten kunt u vanaf nu gemakkelijk krijgen met uw smartphone. Alle gegevens staan op een cloud, een veilig softwareprogramma waar u alle instellingen op het gebied van toegangsbeheer kunt regelen.

Slimme deursleutel tot veiligheid

Veiligheid is voor veel mensen zeer belangrijk. De sloten van iLOQ zijn zeer veilig, aangezien de sleutel én het slot programmeerbaar zijn. Via eenvoudig te gebruiken software zijn alle sloten en sleutels te programmeren aan de hand van een overzichtelijke plattegrond. Elke sleutel kan worden geprogrammeerd via een unit en zo kunt u per sleutel de rechten instellen. Gaat u verhuizen en/of wilt u alle geprogrammeerde sloten en sleutels resetten? Dit is natuurlijk gewoon mogelijk. De veiligheid van de elektrische sloten gaat verder. In een logboek kunt u terugkijken welke sleutelhandelingen er hebben plaatsgevonden. Zo kunt u exact kijken wie en wanneer in welke ruimte is geweest. Dit voorkomt moeilijkheden en oneigenlijk gebruik van de sleutels. U kunt ook de sleutels wissen: hierdoor is een sleutel onbruikbaar en kan deze geen toegang meer tot uw ruimtes verlenen. Zeer handig bij onenigheid met een medewerker, huurder of andere gebruiker van de sleutels.

Geen accu’s en batterijen

Het elektrisch slot iLOQ S10 is uniek in zijn soort. Het is het enige elektrische slot ter wereld zonder dat het aangesloten hoeft te worden op het stroomnet of werkt op een accu of batterijen. Het elektrische slot op 12v is verleden tijd. De revolutionaire elektrische sloten van iLOQ hebben hun eigen energievoorziening, dat wordt opgewekt door het insteken van de sleutel. Eenvoudiger en milieubewuster kan haast niet. Naast de elektrische slotcilinders zijn er ook hangsloten en meubelsloten te verkrijgen, allemaal met herprogrammeerbare sleutels. Ook bij stroomstoringen werken de sloten gewoon, omdat ze niet aangesloten hoeven te worden op het stroomnet: de cilinders blijven gewoon werken.

Zorginstellingen

“In elk ziekenhuis moet de toegang veilig en controleerbaar zijn.“

Onderwijsinstellingen

“Zonder zorgen leren in een omgeving die veilig is.”

Hospitality

“Focus op privacy en comfort.”

Luxe woningbouw

“Uw huis moet veilig zijn, ook als u niet thuis bent.”

Kantoren

“Een kantoor met een veilige en duurzame toegangscontrole.”

Verlies van de sleutel, wat nu?

Geen zorgen! Zelfs zonder sleutel kunnen de rechten softwarematig worden gewist. U hoeft dus niet bang te zijn na het verliezen van een sleutel voor veel werk met herinstallatie. U kunt de sloten en sleutels zien als digitale sloten en sleutels; de kunst zit hem niet in de inkepingen van de sleutel, maar in de software van de producten. Bij het verliezen van een sleutel diende bij normale sloten de hele cilinder vervangen te worden, gelukkig is dit verleden tijd. Wel zo milieuvriendelijk. Dezelfde cilinder kan gebruikt worden en de huidige sleutels blijven het gewoon doen. Dit scheelt u bij vermissing van een sleutel een hoop werk en stress.

Elektrische sloten TONK Slim Sluitwerk

De sleutel tot veiligheid en gemak zijn de elektrische sloten van TONK. Hiermee heeft u altijd en overal inzicht in het gebruik van uw ruimtes. Wilt u weten wie er gisteren rond het begin van de avond uw woning binnenkwam? Wilt u kijken wie deze week uw magazijn in uw kantoorpand heeft betreden? Wilt u weten wanneer uw tuinpoort voor het laatst open is geweest? U kunt dit gemakkelijk achterhalen. De sleutels kunnen voor allerlei sloten (cilinders) worden geïnstalleerd en hierdoor hoeft u niet meer rond te lopen met een grote onhandige sleutelbos. Of u kiest voor de iLOQ S50: hiermee kunt u sloten bedienen met uw smartphone. Meer informatie nodig? Neem contact op met TONK Slim sluitwerk.

Opties

o
Beveiliging is altijd maatwerk. Advies is hierbij noodzakelijk. TONK staat garant voor een goed werkende oplossing met de mogelijkheid tot 24/7 service. Met een landelijk opererend montage team kunnen wij onze klanten te allen tijde van onze service voorzien. Laat u informeren door onze adviseurs voor vrijblijvend advies over:

Postkasten | Bouwbeslag | CilindersToegangscontrole Deurautomaten | Houten deuren | Sloten