Vind al uw producten in onze online deurbeslag shop

Welkom bij de online deurbeslag shop van TONK Slim sluitwerk. Laat u inspireren door de vele duizenden producten die deze shop te bieden heeft. In deze webwinkel vindt u een groot assortiment artikelen voor het deurbeslag van uw woning of bedrijf. U kunt hierbij denken aan raam- of deurbeslag, maar ook een uitgebreide online collectie sluitwerk. De online shop biedt volop informatie, inspiratie door de nieuwste trends en heldere productomschrijvingen. De webshop is gevuld met kwalitatieve producten in diverse categorieën, passend bij allerlei verschillende stijlen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor deurbeslag in de jaren ‘30 stijl, klassieke gouden grepen of strakke zwarte klinken. Kijk gemakkelijk vanuit thuis naar alle producten die u kunt kiezen om uw woning of bedrijfspand de sfeer te geven die u graag zou willen.

Binnendeurbeslag.

Veiligheidsbeslag.

Schuifdeurbeslag.

Liefde voor het product

Met 25 jaar ervaring in de branche is TONK Slim Sluitwerk een oude rot in het vak en beschikt TONK Slim sluitwerk over echte kennis van zaken. Met liefde voor het product en oog voor detail. In de online shop vindt u allerhande deurbeslag in elke gewenste stijl. U kunt op een ontspannen manier rondkijken in de webshop om te kijken welke producten het beste bij u passen. De productomschrijvingen geven een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor uw deurbeslag. Voor passend beslag voor zowel uw voordeur, buitendeuren als binnendeuren bent u bij TONK Slim sluitwerk aan het juiste adres. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk uw interieur compleet te maken met een modern schuifdeursysteem in plaats van de standaard openslaande deuren; laat u inspireren en informeren. TONK Slim sluitwerk heeft passie voor het product. Alle producten van TONK Slim sluitwerk zijn duidelijk en per categorie gesorteerd, zodat u op een heldere manier uw keuze kunt maken.

Passie

Wij zijn gepassioneerd door de techniek van het product slim sluitwerk. Met onze passie voor het product en oog voor het sociale aspect van ondernemen gaat ons team dagelijks te werk.

Visionair

Wij zoeken in nauwe samenwerking
met onze klanten naar de beste oplossing. Hierbij wordt rekening gehouden met de architectuur waar het slim sluitwerk in wordt toegepast.

Specialist

Met 25 jaar ervaring in de branche beschikken wij over een ruime kennis van producten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk en focussen ons op veiligheid, privacy en esthetiek.

Deurbeslag voor uw voordeur

In veel huizen bevinden zich tenminste tien deuren en wie een deur heeft kan niet zonder deurbeslag. Veilig en stijlvol deurbeslag zorgt voor een luxe uitstraling van uw woning en maakt uw woning veiliger. Het deurbeslag van uw voordeur vervangen is een effectieve manier om uw huis te onderscheiden van de rest en het een specifieke stijl te geven. Het vervangen van de deurklink, de brievenbus of de beldrukker in dezelfde stijl en kleur kan er echt voor zorgen dat uw huis een stijlvolle en chique indruk wekt. Daarnaast wilt u natuurlijk ook veiligheid. Een inbraak-werende buitendeur is daarvoor geschikt en u kunt bijvoorbeeld kiezen voor veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging: hierdoor is het voor inbrekers vrijwel onmogelijk uw woning in te komen. Ook is het handig dat het deurbeslag voor uw toilet en badkamer een sluiting bevat, vooral bij grote huishoudens is een slot op de deur vaak geen overbodige luxe. TONK Slim sluitwerk biedt in de online shop een breed assortiment aan allerhande deurbeslag en voorziet u van de juiste informatie.

Deurkrukken met stijl

Bij een gestyled interieur spelen vaak de details een belangrijke rol. De deurkrukken in uw huis vervangen voor nieuw en hedendaags deurbeslag draagt bij aan het brengen van een andere sfeer. De woonbladen staan er vol mee; prachtige matzwarte deurklinken of authentieke grepen in de stijl van de jaren ’30. Een kleine aanpassing in uw interieur, zoals het vervangen van uw deurklinken, zorgt voor een interieur dat ‘af’ voelt. In de online deurbeslag shop van TONK Slim sluitwerk is voor elk interieur en elke stijl passend deurbeslag te vinden en allemaal vanaf uw computer te bekijken. Kijk gerust rond in de online shop en laat u inspireren door ons brede assortiment. Deurbeslag is online verkrijgbaar in de shop, in elke gewenste kleur en design. Indien u bijvoorbeeld houdt van een strakke uitstraling kunt u het beste kiezen voor roestvast staal. Combineer eindeloos met de verschillende stijlen die te verkrijgen zijn in de online deurbeslag shop en maak van uw huis een paleis. Bekijk online ons gehele assortiment en kom uw woning binnen in stijl. U kunt gemakkelijk en direct online deurbeslag bestellen en u zult merken dat het uw interieur een aangename sfeer oplevert!

Wat is deurbeslag?

Wat moet u zien als deurbeslag en waar dient het voor? Al het beslag aan, om en in een deur wordt deurbeslag genoemd. Dit klinkt logisch, echter moet u niet alleen denken aan sloten en scharnieren, maar ook aan producten als deurspionnen en deurbellen. Alle producten die uw deur veilig en bedienbaar maken kunt u zien als deurbeslag. De plek van een deur bepaalt wat voor beslag de deur nodig heeft. Deurbeslag voor een buitendeur moet voldoen aan andere eigenschappen dan deurbeslag voor een binnendeur. Denk hierbij aan vocht, zonlicht of zilte lucht. Deurbeslag voor een badkamer is weer anders dan deurbeslag voor een huiskamerdeur. Voor elke deur is er een passende en stijlvolle oplossing te vinden, zodat al uw deurbeslag bij elkaar past en op elkaar afgestemd is. In de online shop van TONK Slim sluitwerk kunt u uw hart ophalen. Allerlei verschillende stijlen en designs zijn hier duidelijk op een rijtje gezet, zodat u een goede keuze kunt maken.

Online kwaliteit deurbeslag kopen?

Uiteindelijk moet het deurbeslag, in het bijzonder de deurklink, simpelweg praktisch zijn. U wilt uw deur natuurlijk gemakkelijk kunnen openen en sluiten. Bij uw buitendeuren is het uiteraard belangrijk dat er geen ongenode gasten uw woning binnenkomen. TONK Slim sluitwerk verkoopt kwalitatief hoogstaande en veilige producten. Zo heeft TONK Slim sluitwerk een mooie collectie van producten van het merk Intersteel. Intersteel is een fabrikant van onder andere deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires, stuk voor stuk stijlvol design. Intersteel verbindt moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. Dat is wat iedereen het liefste zou willen: een in- en exterieur dat tot in de puntjes afgewerkt is, volgens de laatste trends en bovendien zeer veilig. De producten van TONK Slim sluitwerk geven deuren en ramen een eigen finishing touch. Bovendien is het gevoel van veiligheid voor veel mensen ook een belangrijke reden om te kiezen voor kwalitatief uitstekend deurbeslag.