Oplossingen

Wij bieden hang- en sluitwerk oplossingen voor onder andere zorg- 
en onderwijsinstellingen, hospitality, luxe woningbouw en kantoren.

Zorginstellingen

“In elk ziekenhuis moet de toegang veilig en controleerbaar zijn.“

Een ziekenhuis heeft doorgaans een vrije inloop van patiënten, personeel, bezoekers en leveranciers. Juist op dit soort locaties is het uitermate belangrijk om te beschikken over degelijk hang- en sluitwerk gecombineerd met een goede toegangscontrole. Dit alles volgens de regels van het bouwbesluit. Zorginstellingen zijn vrij dynamisch. Er is een groot verloop door wisselende gebruikers en compartimering met als gevolg dat er sprake is van complexe situaties. Veiligheid is hier dan ook zeer belangrijk, waardoor nagenoeg elk project een klantspecifieke oplossing is. Ook voor de thuiszorg bieden wij slim sluitwerk oplossingen. 

Onderwijsinstellingen

“Zonder zorgen leren in een omgeving die veilig is.“

Zowel leerlingen als leraren moeten kunnen werken in een veilige omgeving. Helaas hebben we moeten constateren dat er zo nu en dan incidenten plaatsvinden met leerlingen en leraren door invloeden van buitenaf. Zonder enige vorm van controle kan een ieder zo maar toegang krijgen tot het schoolterrein of andere ruimtes. Tevens is het verstandig om ruimtes waar waardevolle materialen aanwezig zijn, zoals 3D printers, smart schoolborden, tablets, flatscreens, computers en laboratoriuminstrumenten goed te beveiligen. Wij bieden diverse producten aan die zorgen voor een veilige leeromgeving.

Hospitality

“Focus op privacy en comfort.“

Of het nu een hotel of een bungalowpark is, een prettig verblijf begint altijd eerst met een veilig gevoel. Gebruikers zoals gasten, personeel en toeleveranciers moeten zich hier veilig voelen. We ervaren de laatste tijd dat er steeds meer diefstal plaatsvindt. Veiligheid start als basis met slim hang- en sluitwerk in combinatie met een toegangscontrolesysteem. De eigenaar of complexbeheerder moet zelf kunnen bepalen wie wel en wie niet bepaalde ruimtes kan betreden. Dit kan bijvoorbeeld middels deurautomaten, toegangscontrole of intercomsystemen. Veiligheid, privacy, esthetiek en toegangscontrole vormen de basis van het slimme hang- en sluitwerk voor een hospitality.

Luxe woningbouw

“Uw huis moet veilig zijn, ook als u niet thuis bent.“

Een eigen plekje waar u zich veilig voelt is één van de eerste levensbehoeftes. Buiten de financiële schade veroorzaakt een ongepast bezoek vaak een nog grotere emotionele schade. De thuishaven dient daarom goed beveiligd te zijn. Ook woonhuizen spelen in op de trend en passen steeds meer elektronische sluitsystemen toe. TONK biedt een breed aanbod aan slim hang- en sluitwerk producten die voldoen aan de hoogst haalbare veiligheidsnorm met een garantie van 20 jaar. Dit alles voor uw comfort en veiligheid, zodat u zelf kunt bepalen wie er in uw woning mag, wanneer en hoe laat. 

Kantoren

“Een kantoor met een veilige en duurzame toegangscontrole.“

Personeel is het meest effectief in een veilige omgeving. Een ieder moet zich veilig kunnen voelen op zijn of haar werkplek. Een kantoor is een plek waar buiten dat er gewerkt wordt, ook kostbare apparatuur en vooral vertrouwelijke informatie wordt bewaard. TONK zorgt dat er voor elke deur een passende oplossing gekozen wordt. Van een standaard loopdeur tot een brandwerende vluchtdeur. In de meeste gevallen beginnen we bij de toegangsdeur, deze kunnen we elektronisch vergrendelen en voorzien van toegangscontrole. Het systeem kan dan vrij eenvoudig naar andere deuren in het kantoor uitgebreid worden, met als doel dat u als gebruiker van het pand de controle houdt over wie er toegang heeft tot specifieke ruimtes.

Opties

o
Beveiliging is altijd maatwerk. Advies is hierbij noodzakelijk. TONK staat garant voor een goed werkende oplossing met de mogelijkheid tot 24/7 service. Met een landelijk opererend montage team kunnen wij onze klanten te allen tijde van onze service voorzien. Laat u informeren door onze adviseurs voor vrijblijvend advies over:

Postkasten | Bouwbeslag | CilindersToegangscontrole Deurautomaten | Houten deuren | Sloten