TONK Slim Sluitwerk

De drijvende kracht achter TONK is oprichter Ton Kuppens. Een out-of-the-box denker en een gepassioneerd netwerker met andere ondernemers binnen, maar ook buiten zijn branche.

Ton Kuppens

Oprichter

Wij zijn een nationale speler en specialist in de advisering, distributie en installatie van slim sluitwerk. De belangrijkste troef van het bedrijf is het vertrouwen van onze klanten. Met eerlijke en transparante voorwaarden en uitgebreid advies richten wij ons op de lange termijn business. TONK is gepassioneerd door de techniek van het product slim sluitwerk. Onze ambitie is om in nauwe samenwerking met onze klanten te zoeken naar de beste oplossing, rekening houdend met de architectuur waar het slim sluitwerk in wordt toegepast. Niet alleen het slim sluiten moet vanzelfsprekend zijn, ook het slim openen en slim vergrendelen moet aan de eisen voldoen. Hierbij leggen we altijd de focus op veiligheid, privacy en esthetiek.

Visie

Wij geloven in een omgeving waar slim sluitwerk veilig en gebruiksvriendelijk is door robuuste en eerlijke mechanische producten te gebruiken in combinatie met elektronische componenten.

Missie

Wij willen veiligheid waarborgen door een werkzame oplossing aan te bieden in slim sluitwerk van tekentafel tot oplevering. Met de focus op veiligheid, privacy en esthetiek.

Strategie

Door aan te schuiven aan de tekentafel en/of tijdens het ontwerpproces kunnen wij waarde creëren in het realiseren van werkende totaaloplossingen voor onze klanten.

Partners

Contactformulier