Kies voor een stijlvol en kwalitatief goed bouwbeslag

 

 

Niet alleen wilt u deuren van kwalitatief goed hang- en sluitwerk voorzien. Ook moeten sloten aansluiten op de stijl van uw pand en interieur! TONK Slim Sluitwerk biedt tal van verschillende mogelijkheden op het gebied van bouwbeslag bij sloten. Het bouwbeslag is hetgeen wat u ziet, wanneer een slot op de deur van uw pand gemonteerd wordt. Denk aan de deurkruk of deurgreep, in combinatie met de beschermende plaat over de cilinder van het slot. Wij bieden bouwbeslag van bekende merken als Post & Eger, Dieckmann, Intersteel, Olivari en HAFI aan. Zo bent u niet alleen verzekerd van een stijlvolle oplossing, maar ook van een kwalitatief goed bouwbeslag!

Van advies tot montage bij bouwbeslag.

TONK Slim Sluitwerk biedt u een totaaloplossing op het gebied van bouwbeslag rond deuren. Voor ons begint het plaatsen van het bouwbeslag bij een persoonlijk advies op maat. Samen bekijken we, welk type bouwbeslag het beste op uw persoonlijke wensen aansluit. Wilt u bijvoorbeeld een deurkruk, of geeft u de voorkeur aan een deurgreep? Daarbij heeft u ook op het gebied van beschermende platen over de cilinder van uw slot diverse mogelijkheden. Door deze mogelijkheden voor u op een rijtje te zetten, zal het makkelijker worden om hierin een keuze te maken.

Nadat u een keuze gemaakt heeft, zullen onze specialisten u helpen bij de montage van het bouwbeslag. Het is belangrijk dat dit op de juiste wijze gebeurt, zodat het bouwbeslag mooi over de cilinder van het slot valt. Speling tussen de cilinder en het bouwbeslag zou voor schade kunnen zorgen. Evenals dat dit de kans op een inbraak zou kunnen vergroten. Het wordt immers makkelijker om de cilinder uit de deur te trekken. De kerntrekmethode is al jaren een populaire inbraakmethode onder inbrekers. Reden genoeg om op alle mogelijke manieren te voorkomen, dat inbrekers deze werkwijze hanteren.

Keuze voor bouwbeslag van professionele aanbieders.

Wij hebben heel bewust gekozen voor het aanbieden van het bouwbeslag van Dieckmann, Post & Eger en HAFI. Deze producenten hebben een jarenlange ervaring in het aanbieden van verschillende soorten bouwbeslag.

Stijlvol bouwbeslag van Dieckmann

Dieckmann is een specialist in het aanbieden van aluminium bouwbeslag binnen Europa. Tal van bedrijven en verhuurders gingen u al voor in het gebruik van dit type bouwbeslag voor de beveiliging van hun panden. Het brede aanbod van Dieckmann maakt dat zij voor iedere deur een passende oplossing kunnen bieden. Waar aluminium als basismateriaal gebruikt wordt voor de producten, worden er verschillende methodes gebruikt om deze producten af te werken. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen gieten, persen of zagen. Wij laten u graag voorbeelden zien van de verschillende afwerkingen. Zo sluit het bouwbeslag van Dieckmann naadloos aan op de wensen van haar klanten! Sinds 1 juli 2013 moet het bouwbeslag aan verschillende normen voldoen. Vanzelfsprekend voldoet het bouwbeslag van Dieckmann aan deze normen. Wij zullen u hier tijdens een adviesgesprek meer over vertellen.

Tip: informeer ook eens naar de prestatieverklaring van het bouwbeslag van Dieckmann. Wij kunnen u dit laten zien! Uit deze prestatieverklaring, ook wel Declaration of Performance genoemd, blijkt hoe goed dit bouwbeslag is.

Posteneger, Intersteel, Olivari of HAFI als alternatief voor Dieckmann

Naast het bouwbeslag van Dieckmann kan ook bouwbeslag van Posteneger Intersteel, Olivari of HAFI het overwegen waard zijn. Zij bieden zowel deur-, als raambeslag van RVS of messing aan. In hun assortimenten vindt u een breed scala aan raam- en deurkrukken, die zowel binnen als buiten een pand gebruikt kunnen worden. Ook bieden deze merken diverse andere veiligheidsproducten aan, om de kans op het bezoek van ongewenste gasten te minimaliseren. Een belangrijke reden om voor Posteneger of HAFI te kiezen, kan de duurzaamheid van hun producten zijn.

Bouwbeslag combineren met goede sloten.

Het is gebruikelijk om het bouwbeslag op uw deuren te combineren met goede sloten. Het bouwbeslag alleen zal inbrekers immers niet buiten de deur houden! TONK Slim Sluitwerk biedt u een breed scala aan sloten en cilinders aan. Zo kunnen we u altijd een cilinder bieden, die aansluit op uw wensen. Hierbij staat de kwaliteit van cilinders voorop! Des te steviger een cilinder is, des te meer moeite kost het inbrekers om deze te forceren. Hierdoor zullen zij sneller afdruipen of zelfs opgemerkt worden door voorbijgangers. De kans op een succesvolle inbraak neemt op deze manier sterk af. Net als bij het monteren van het bouwbeslag, zullen we u ook voorafgaand aan de montage van sloten van persoonlijk advies voorzien. Kiest u voor traditionele sloten, of geeft u de voorkeur aan moderne sloten die werken op basis van uw mobiele telefoon of een toegangspas?

Tip: kijk eens naar de producten van Intersteel in onze webwinkel! Hier kunt u losse producten zelf bestellen.

Persoonlijk advies op maat

Een persoonlijke benadering bij de montage van bouwbeslag of sloten staat bij ons voorop. Het kan een hele uitdaging zijn om geschikt bouwbeslag te vinden voor uw pand. Door de verschillende opties voor u op een rijtje te zetten, helpen we u een weloverwogen keuze te maken. Kiest u voor het RVS bouwbeslag van Post & Eger, of toch voor aluminium bouwbeslag van Dieckmann of HAFI? Naast het materiaal speelt ook de stijl van het bouwbeslag een rol bij het maken van een keuze. Gaat u voor een heel modern bouwbeslag, of kiest u toch voor bouwbeslag met een klassiek tintje?

Nieuw bouwbeslag laten plaatsen?

Wilt u ook nieuw bouwbeslag op uw deuren plaatsen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek, waarbij we u meer kunnen vertellen over onze diensten. Op het moment dat u een geschikt bouwbeslag voor uw deuren gevonden heeft, zorgen wij voor de montage hiervan. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en kunt u weer enige tijd vooruit. Het risico op een inbraak in uw pand wordt aanzienlijk kleiner met een kwalitatief goed bouwbeslag. In het bijzonder, wanneer u het bouwbeslag combineert met goede sloten en bijvoorbeeld een alarminstallatie in huis. Op welke manier beveiligt u uw pand? TONK Slim Sluitwerk staat voor u klaar, om u hierbij te helpen!

Meer informatie?

o
Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor vrijblijvend advies over:
Postkasten | Bouwbeslag | CilindersToegangscontrole Deurautomaten | Houten deuren | Sloten