Deurautomaten

Elektrische binnen- en buitendeuren.

Deurautomaten

Voor het automatiseren van binnen- en buitendeuren bieden wij een oplossing in combinatie met slim sluitwerk. Het draait niet alleen om het leveren en plaatsen van goed werkende automatische deuren, waar nodig dient de deur ook slim vergrendeld te worden. In goed overleg bepalen wij samen met u hoe we dit volgens het bouwbesluit kunnen organiseren en met wat voor systeem de deuren aangestuurd kunnen worden. TONK levert, installeert en onderhoud deurautomaten.

Binnendeuren

De verwachtingen en eisen voor binnendeuren zijn wezenlijk anders dan voor buitendeuren. Wij kiezen voor binnendeurautomaten die geruisloos zijn en over een aantrekkelijk design beschikken.

Buitendeuren

Om buitendeuren te automatiseren zetten wij in op de powerturn techniek. Deze techniek is geschikt voor het openen en sluiten van grote en zware deuren. Het is een systeem met een slimme oplossing die ook zonder moeite met de hand te bedienen is. Door de geringe bouwhoogte en het elegante design zijn ze geschikt voor vrijwel iedere buitendeur.

Draaideurautomaten

De draaideurautomaten van GEZE hebben als voordeel dat ze oplossingen bieden voor verschillende vraagstellingen. Neem contact op met één van onze adviseurs om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

Schuifdeurautomaten

Schuifdeurautomaten sparen ruimte, zijn elegant en geven meer comfort. De schuifdeurautomaten van GEZE hebben als voordeel dat ze oplossingen bieden voor verschillende vraagstellingen. Neem contact op met één van onze adviseurs om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

Meer informatie?

o
Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor vrijblijvend advies over:
Postkasten | Bouwbeslag | CilindersToegangscontrole Deurautomaten | Houten deuren | Sloten