Deurcilinders

Deurcilinders van GLUTZ. Voor elke vraag een oplossing met een perfect sluitsysteem

Deurcilinders-GLUTZ

Een deur, garage, roldeur of kast afsluiten, iedereen heeft dagelijks met deurcilinders te maken. Glutz deurcilinders zorgen ervoor dat ruimtes veilig afgesloten kunnen worden. Zeer robuust, comfortabel en gemaakt van de beste Zwitserse kwaliteit. Het mechanische sluitsysteem van Glutz voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om uw veiligheid. Het mAcess Pro systeem beschikt over een maximale kopieerbeveiliging en is uit te breiden naar een connectie met elektronische systemen. De deurcilinders zijn ideaal voor complexe en veeleisende sluitsystemen. Het Glutz mAccess Pro systeem kan eenvoudig gecombineerd worden met het elektronische toegangsysteem Glutz eAccess en wordt op een simpele wijze – plug, play en enter – gekoppeld. De eAccess van Glutz zorgt voor een revolutie in de toegang. Met een paar klikken is het mogelijk om direct toegang te krijgen tot alle of enkele kamers in een gebouw. Het is ook mogelijk om op een bepaald tijdstip toegang te verlenen. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Hoofdsleutelsysteem

Het hoofdsleutelsysteem heeft één sleutel voor één oplossing. Zo heeft een tandarts bijvoorbeeld één hoofdsleutel die past op zijn of haar privé- en praktijkdeur, terwijl de medewerkers alleen toegang hebben tot de praktijk. Het systeem is in de meeste gevallen toepasbaar in het gehele MKB. Zo is het toepasbaar in bedrijvencomplexen, zorginstellingen, scholen, ziekenhuizen en gebouwen met meerdere locaties.

Centraal sluitsysteem

Met het centrale sluitsysteem heeft iedere huurder in bijvoorbeeld een appartementencomplex een sleutel die uitsluitend op zijn of haar appartement, brievenbus en berging past. Centrale ingangen, zoals de algemene entree en containerruimte kunnen door alle huurders worden geopend. Het centraal sluitsysteem is toepasbaar voor bedrijvencomplexen, zorginstellingen, scholen, ziekenhuizen en gebouwen met meerdere locaties.

Generaal hoofdsluitsysteem

Het generaal hoofdsluitsysteem zorgt ervoor dat alle cilinders in alle groepen werken. De hoofdsleutels zorgen ervoor dat de groepen afzonderlijk bediend kunnen worden. De meest complexe hiërarchische structuren kunnen hiermee worden uitgevoerd. Het systeem is toepasbaar voor bedrijvencomplexen, zorginstellingen, scholen, ziekenhuizen en gebouwen met meerdere locaties.

Meer informatie?

o
Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor vrijblijvend advies over:
Postkasten | Bouwbeslag | CilindersToegangscontrole Deurautomaten | Houten deuren | Sloten