Postkasten

Postkasten leveren wij in de volgende uitvoerigen: Vrijstaand, hekwerk, wandinbouw, portiek, opbouw en postverdeelkasten.

 

Onze postkasten

TONK kan u naast sluitwerk ook van dienst zijn met advisering, distributie en installatie van postkasten, met het voordeel dat u beschikt over één aanspreekpunt. Wij zijn distributie en installatie partner van Knobloch en bieden voor elke vraag een slimme oplossing. Hierbij staat u als klant centraal. Het ontwerp maken wij zo dat het aansluiting vindt bij de sfeer van bepaalde elementen, ramen, deuren en kozijnen. De postkasten worden gemaakt van hoogwaardig sendzimir staal en/of roestvast staal. Sendzimir staal is een staalsoort dat vooral veel wordt toegepast in de autobranche. De postkasten kunnen geleverd worden in iedere gewenste RAL-kleur. De kleuren worden middels een poedercoatsysteem aangebracht.

Vrijstaande postkasten

Bij de vrijstaande postkasten bevindt de postinworp zich aan de voorzijde. Vaak bevindt de uitname zich aan de achterzijde, maar ook de uitname kan aan de voorzijde gerealiseerd worden. Alle vrijstaande postkasten kunnen zowel staand als liggend geplaatst worden. Wanneer de postkast liggend wordt gebruikt is posthengelen vrijwel onmogelijk. De postkasten worden gemaakt van hoogwaardig sendzimir staal en/of van roestvast staal en zijn spatwaterdicht. Het design wordt mede bepaald door de staanders. 

Hekwerk postkasten

De hekwerk postkasten kunnen aan een hekwerk, of geïntegreerd in een hekwerk gemaakt en gemonteerd worden. Het is mogelijk om de inworp en uitname aan dezelfde kant of tegenover elkaar te realiseren. Voor elk hekwerk bieden we een oplossing. Wanneer u de postkast in een nieuw te plaatsen hekwerk op wilt nemen regelen wij dit met onze leverancier. Hier kan indien gewenst ook een intercom of iets vergelijkbaars opgenomen worden.

Wandinbouw postkasten

Net als de opbouw postkasten wordt ook de wandinbouw postkast vaak buiten geplaatst, maar dan in een wand geplaatste nis of sparing. De inworp en uitname zijn vrijwel altijd aan de voorzijde gerealiseerd. Ook bij de wandinbouw postkasten kunnen diverse afmetingen gebruikt worden en indien gewenst een intercom of iets vergelijkbaars ingebouwd worden.

Portiek afsluitkasten

Tegenwoordig wordt merendeel van de postkasten in een kozijn naast de voordeur gemonteerd, zodat de voordeur afgesloten kan worden voor bezoekers. Er dient eerst aangebeld te worden alvorens er iemand binnen kan komen. De post wordt hierbij altijd aan de buitenzijde ingeworpen en de bewoners kunnen deze aan de achterzijde – binnen en veilig – uitnemen. De portiek afsluitkasten kunnen in diverse uitvoeringen en maatvoeringen geleverd worden in zincor, RVS of een combinatie hiervan. Ook intercoms, sleutelschakelaars en andere zaken kunnen ingebouwd worden.

Opbouw postkasten

Opbouw postkasten beschikken over veel voordelen. Vooral door de snelle montage ontstaat vanzelfsprekend een kostenreductie. De opbouwkasten kunnen liggend of staand worden uitgevoerd worden. Indien gewenst kan er een intercomsysteem en/of videofoon geïntegreerd worden.

Post verdeelkasten

Post verdeelkasten worden gebruikt voor grote systemen en staan altijd op centrale verdeelpunten. De postkasten kunnen in iedere gewenste RAL-kleur geleverd worden. De kleuren worden aangebracht middels een poedercoatsysteem. De post verdeelkasten worden gemaakt van hoogwaardig sendzimir staal en/of van roestvast staal.

Service

oOfferte binnen 1 werkdag | Mogelijkheid om aan te schuiven aan de ontwerptafel | Installatiedienst 10 jaar garantie | 24/7 service | Integratie van intercom | Integratie van videosysteem | Integratie van camerabeveiliging | Integratie van elektronische pakketpostkasten | Mechanisch of elektronisch sleutelplan | Levertijd 3 tot 5 werkweken | Afvoering van oude postkasten | Combinatie elektronische schuif- of draaideurautomaten