Toegangscontrole

De toegangscontrole systemen die TONK levert zijn future proof. We bieden een breed aanbod standaard toegangscontrole systemen. Tevens werken wij dagelijks aan custom made systemen om de veiligheid in uw omgeving te kunnen beheren op een milieuvriendelijke manier. Deze maatwerk oplossingen bestaan uit product-, software en integratie oplossingen. Wij werken enkel met toegangscontrole systemen die toekomstgericht en van de hoogst haalbare kwaliteit zijn. Door de inzet van zowel hardware als software, voorkomen wij ongeautoriseerde toegang tot uw omgeving. Ons grootste doel is het hoogste beveiligingsniveau te waarborgen met toegangscontrole.

De installatie van de toegangscontrole systemen wordt gedaan door onze eigen gecertificeerde installateurs. In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van het ethernet (LAN/WAN). Door de inzet van ethernet is het mogelijk met één knop rechtstreeks een slot, draai- of schuifdeur automatisch aan te sturen. De centrale units zijn uitgerust met een mechanische beveiligingsschakelaar. Op het moment dat iemand probeert het apparaat mechanisch te beschadigen, wordt de schakelaar geactiveerd en gaat er een alarm af. Dankzij de mechanische kennis en eigenschappen is de toegang eenheid ontworpen voor installatie voor binnen en buiten.

Toegangscontrole met zelf energie opwekkend sluitsysteem

Het model S10 is het enige digitale toegangscontrole systeem ter wereld dat zelf elektrische energie opwekt door het inbrengen van sleutels. De sleutels en sloten zijn zelf aandrijvend en werken zonder batterijen. Onze slotcilinders zijn direct compatibel met alle moderne sloten en zijn eenvoudig te installeren zonder bekabeling. De S10 vervangt de mechanische en batterijbediende vergrendeling systemen. Het lost problemen op met verloren sleutels en het kopiëren van sleutels. De hoge veiligheidsstandaard van de toegangscontrole is verzekerd gedurende de gehele levensduur. Het toegangscontrole systeem biedt aanzienlijke voordelen in alle soorten onroerend goed, zoals woon- en bedrijfsgebouwen, scholen en ziekenhuizen.

Passie

Wij zijn gepassioneerd door de techniek van het product slim sluitwerk. Met onze passie voor het product en oog voor het sociale aspect van ondernemen gaat ons team dagelijks te werk.

Visionair

Wij zoeken in nauwe samenwerking
met onze klanten naar de beste oplossing. Hierbij wordt rekening gehouden met de architectuur waar het slim sluitwerk in wordt toegepast.

Specialist

Met 25 jaar ervaring in de branche beschikken wij over een ruime kennis van producten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk en focussen ons op veiligheid, privacy en esthetiek.

Innovatieve toegangscontrole ondersteunen het milieu

Het zelf aandrijvende kenmerk van onze slotcilinders is een milieuvriendelijke innovatie op zich. Onze programmeerbare elektronische sloten werken volledig zonder energie te verbruiken buiten de kinetische energie die door het inbrengen van sleutels wordt opgewekt. De technologische vooruitgang heeft het verbruik van batterijen in de gehele sluitoplossing aanzienlijk verminderd. Onze S10 producten op de markt gebruiken de groenste energie die beschikbaar is. De natuurlijke beweging van het menselijk lichaam.

Zorginstellingen

“In elk ziekenhuis moet de toegang veilig en controleerbaar zijn.“

Onderwijsinstellingen

“Zonder zorgen leren in een omgeving die veilig is.”

Hospitality

“Focus op privacy en comfort.”

Luxe woningbouw

“Uw huis moet veilig zijn, ook als u niet thuis bent.”

Kantoren

“Een kantoor met een veilige en duurzame toegangscontrole.”

Een innovatieve toegangscontrole bespaart geld en tijd

Al onze toegangscontrole systemen zijn voorzien van een elektronische identificatiefunctie. De sleutels zijn mechanisch identiek, zodat alle sloten gemakkelijk hergebruikt kunnen worden. De toegangscontrole systemen kunnen veilig opnieuw geprogrammeerd worden volgens eventuele wijzigingen in de toegangsrechten. Als een sleutel verloren gaat, is het niet nodig om een nieuw slot krijgen, omdat de toegangsrechten van een verloren sleutel snel en eenvoudig zijn te annuleren. Het S10 slot genereert elektrische energie die het nodig heeft uit de beweging van sleutelinvoeging. Op deze manier is het niet nodig om het slot te vervangen of sleutelbatterijen te gebruiken. Het S10 toegangscontrole systeem bespaart aanzienlijk tijd en geld. Tevens helpt het systeem het milieu te sparen.

Veiligheid- en sleutelbeheer toegangscontrole

De elektronisch gecodeerde sloten en sleutels worden beheerd door middel van een online beheer programma. De toegangsrechten van de gebruiker tot de software worden niet alleen bevestigd door de persoonlijke inloggegevens maar ook door de programmering sleutel. Dankzij het online beheer programma hebben alle beheerders overzicht over actuele informatie van de sleutels, sloten en toegangsrechten. Nieuwe sleutelprogrammering, aanpassing van de toegangsrechten en de het verwijderen van verloren sleutels gebeurt, rechtstreeks op de plattegronden. Sleuteloverdrachten en retourformulieren kunnen worden afgedrukt, evenals de sluitschema’s en plattegronden. Het toegangscontrole systeem slaat de toegangsgebeurtenislogboeken op in de cloud. Op basis van deze data kan het systeem misbruik voorkomen en is het gemakkelijker te herkennen.

Overige producten

Keurmerken

TONK Slim Sluitwerk voldoet aan de erkenningen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. In
samenwerking 
met onze A-merken beveiligen wij uw woonhuis, bedrijfspand of overheidsinstelling met de juiste producten volgens de richtlijnen van de politie, brandweer en verzekeraars. Wij stellen voor onze relaties een doordacht beveiligingsplan op binnen de regelgeving. Tevens werkt TONK Slim Sluitwerk volgens de regels van het bouwbesluit.

Opties

o
Beveiliging is altijd maatwerk. Advies is hierbij noodzakelijk. TONK staat garant voor een goed werkende oplossing met de mogelijkheid tot 24/7 service. Met een landelijk opererend montage team kunnen wij onze klanten te allen tijde van onze service voorzien. Laat u informeren door onze adviseurs voor vrijblijvend advies over:

Postkasten | Bouwbeslag | CilindersToegangscontrole Deurautomaten | Houten deuren | Sloten